Endret: 16 okt 2018     Opprettet: 12 okt 2018

Søppelcontainer

Hei alle sammen Tirsdag denne uken ble det satt ut container. Den blir stående til over helgen!

Den ble satt ut ett døgn for tidlig, slik at det ble gitt beskjed om at den måtte stå til torsdag. Om det var årsaken til at containeren ble overfylt vites ikke, men konsekvensen ble at den ikke ble fraktet bort.
Han som hadde ansvaret for bestillingen var bortreist og kom ikke hjem før i dag(fredag) og konstaterte problemet og ringte leverandøren og fikk beskjeden om ny henting under forutsetning at høyden på innholdet bli redusert.
Det store spørsmålet er hvem gjør den jobben; et det en jobb for styret, eller kommer de som har toppet containeren og flytter det de har fylt opp?
I tillegg kommer alt skrotet som ligger på bakken ved siden av containeren. Noe av det er riktig nok avfall fra de som jobber med fliselegging av gulv og maling av vegger, og som de har ansvaret for å fjerne.
Det som forfatteren ikke skjønner er at de som slenger oppi skrot slik at det også henger på utsiden, IKKE skjønner at; "fult er fult". En liten sammenligning; har du en 4-seters bil, så tillater du ikke å kjøre med 5 personer i bilen, selv og det er plass på fanget til de andre.

På mandag, mellom kl. 12 og 13, kommer leverandøren med en ny container som vi skal bruke til å flytte over "overskuddet", samt det som ligger på bakken. Vi får hjelp av HVS (selvfølgelig mot betaling) til å gjøre jobben.

Som en avslutning; Containeren er full og ikke benytt helgen til å fylle på mer.